telefon fix:+86 514 8282 6119   E-mail:Contacteaza acum

CIMC VEHICLES SALES CO.,LTD.

Despre noi

CIMC VEHICULE CO.,LTD a fost fondată în 2011,situat în Yangzhou,China.Ne concentrăm pe camioane,vehicule,utilaje de construcţie şi toate componentele exportatoare.Produsele noastre sunt exportate către mai mult de 100 ţări şi regiuni,cum ar fi America de Sud,Orientul Mijlociu,Europa şi Asia.Cantitatea anuală de vânzări este de aproximativ 20,000,000 dolari.

De asemenea, suntem agenţi de vânzări ai XCMG, LIUGONG, SHANTUI, SINOTRUCK, SHAMMAN,C & C Truck,ISUZU,HINO,HYUNDAI,CIMC,HYVA,FUWA,BPW,JOST,WABCO,şi curând.

Produsele pe care compania noastră le distribuie,în principal, sunt furnizate companiilor străine de construcţii şi companiilor de transport care folosesc camioane şi utilaje grele.

CIMC VEHICULE este o echipă de tineri și profesioniști cu competențe tehnice, inspecții stricte de calitate, servicii de calitate înainte de vânzare și după vânzare.Fiecare dintre noi deține un puternic simț al resonsibilității și misiunii și a fost trimis să învețe în străinătate.

Dorim să stabilim o relaţie de cooperare îndelungată cu clienţii.Vă promitem că vom fi cel mai bun partener în China.Pe baza cooperării în domeniul credinţei, veţi primi răspuns rapid şi servicii bune.

Anchetă